@rubiadaibrahim

Saturday, January 9, 2016

Karat

Salam alaik.
Moga semuanya gembira selalu.
 
Karat dah ilmu mengayat.
Hilang dah semua ayat power.
Lama sangat menyepi sampai sekarang pun dah jadi orang Sabah bha.
 
Niat nak update blog ni asik tak kesampaian jek.
Alahai busy sangat jadi doctor ni rupanya.
Huhuhu..(",)
 
Insyaallah,
lepas ni saya akan pindah ke blog baru.
Kesemua intisari dan isi blog ni akan saya pindahkan ke blog baru nanti.
Blog ni akan saya delete..huhu.
Supaya mediumnya satu ja dan kita tak pening kepala.
Doakan ye..(",)
 
 
Doakan juga semoga ada kekuatan untuk berkarya semua.
Insyaallah lebih kepada perkongsian ceritera kehidupan.
Novel yang lama tu saya akan cuba tulis semua as hampir semuanya hilang dek laptop rosak dl.
 
Terima kasih sebab membaca.
Wallahu'alam

2 comments:

MaY_LiN said...

assalamualaikum wbt
doc rock
mmg lm nyepi
bz sungguh tu

adaibrahim said...

iye..memang busy snt.skrg ni baru free sikit.insyaallah akan start balik menulis