@rubiadaibrahim

Editorial

Karya saya. 
Tak sangka, tapi saya percaya saya yang tulis semua ni.

CERPEN:






Sama, tak serupa
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35-LAST N3
36-SN3 37-SN3 SINOPSIS




1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30




 Pakej lengkap, mahu apa lagi?
PROLOG 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30





Korban Kasih...Rela? 
Prolog 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10




 Tak perlu mencari...sampai waktu dia tiba sendiri
PROLOG 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 EPILOG 

Selamat membaca semua..
Moga bermanfaat. Insya-ALLAH

6 comments:

haku said...

cik.. baik habiskan satu2 novel awak ni..

tolong ya?

yang penting cinta cap buruh tu.. mesti habiskan!

sebab saya ntah kenapa nak habiskan semua entri cik CCB nih semalaman, dan hasilnya menyedihkan, cerita tak habis, saya rasa kerugian masa..
oh, tolong bayarnya kembali dengan menghabiskan cerita itu..

bolehkan?

adaibrahim said...

haku, sorry baru reply ur comment..baru sedar..erm, CCB saya takleh habiskan di blog..coz novel ni dalam perancangan nak diterbitkan..Insya-ALLAH, tahun ni...=)

Ruunna Qizbal said...

sya suka la nvel yg doktor uat..

adaibrahim said...

thanks ye

Ruunna Qizbal said...

bila nk smbung lgi episod nvel yg lain?

zo said...

1st time baca karya ni dekat penulisan2u..suka sgt dgn gaya penulisan dr.rock dalam cinta cap buruh..lepas episod 37 hari2 sy online nk tengok ada update ke tak..akhirnya tergerak nk google blog dr.rock..jumpalah blog ni..harap sgt novel CCBt cepat dibukukan..